Badhoevedorp: Spookrijder in gestolen wagen veroorzaakt aanrijding A9

Badhoevedorp, 15 februari – De bestuurder van een gestolen wagen heeft zaterdagavond een aanrijding veroorzaakt op de afrit A9 waarbij een gewonde is gevallen.

Agenten zagen zaterdagavond een gestolen wagen rijden op de A5, om de wagen aan de kant te zetten werden diverse andere politiewagens opgeroepen. Ondertussen was de gestolen wagen op de A9 belandt. Om aan de politie te ontkomen is de bestuurder al spookrijdend de afrit Aalsmeer van de A9 weer opgedraaid. Hier botste hij frontaal tegen een wagen die van de snelweg afkwam. De bestuurder van de gestolen wagen maakte zich uit de voeten.

Agenten en andere hulpverleners bekommerden zich om het slachtoffer in de auto, die met onbekend letsel naar het ziekenhuis is overgebracht. Politie heeft nog geruime tijd naar de bestuurder van de gestolen auto gezocht, hierbij is onder andere gebruik gemaakt van een politiehelikopter. De bestuurder is tot op heden niet aangetroffen.

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft het ongeval in onderzoek.

Volgens een woordvoerster van de politie maakt het slachtoffer, na omstandigheden redelijk goed.

Fotografie: EvL / Rob Franken

Badhoevedorp: Spookrijder in gestolen wagen veroorzaak aanrijdin Badhoevedorp: Spookrijder in gestolen wagen veroorzaak aanrijdin Badhoevedorp: Spookrijder in gestolen wagen veroorzaak aanrijdin Badhoevedorp: Spookrijder in gestolen wagen veroorzaak aanrijdin Badhoevedorp: Spookrijder in gestolen wagen veroorzaak aanrijdin Badhoevedorp: Spookrijder in gestolen wagen veroorzaak aanrijdin

Related posts